Kirjoja

Täältä löydät kirjoja, joita olen kirjoittanut tai joissa on artikkelejani.

Pekka Siitoin Teoriassa ja käytännössä
Kiuas kustannus, 2020, ISBN 978-952-7197-21-9

Pekka Siitoin oli mielipiteitä jakava hahmo, joka on noussut kuolemansa jälkeen kulttistatukseen. Hän oli natsijohtaja, saatananpalvoja, rivologi ja ennen kaikkea esiintyjä.

Pekka Siitoin teoriassa ja käytännössä on ensimmäinen kokonaisvaltainen esitys valtakunnanjohtaja Pekka Siitoimen esoteerisesta ja poliittisesta ajattelusta.

Kirja sisältää myös käytännön ohjeita, joiden avulla voit toteuttaa tätä ajattelua omassa elämässäsi, kuten miten perustat puolueen, miten valmistat kiljua ja miten pidät Mustan Messun.

SECRET HELSINKI (kirjoitettu Milla Leskisen kanssa)
Jonglez Publishing, 2019, ISBN 978-2-36195-170-2

Helsinki on täynnä salaisuuksia, mysteerejä ja outoja kohteita, joista edes monet paikalliset eivät tiedä. Tiesittekö esimerkiksi, että keskellä pääkaupunkia sijaitsee itsenäiseksi julistautunut saari? Entä tiesittekö 106 rikollista napanneen sankarikoiran hautapaikasta?

Secret Helsinki on sekä matkailuopas että tietokirja näistä Helsingin vähemmän tunnetuista paikoista ja tarinoista. Kirjassa on runsaasti kuvitusta sekä seikkaperäiset ohjeet mysteerikohteiden löytämiseksi.

Kirja on kirjoitettu yhdessä historioitsija ja kirjailija Milla Leskisen kanssa.
RETKIPAIKKA: UUDET SEIKKAILUT (Useita tekijöitä)
Karttakeskus, 2019, ISBN 978-952-266-601-7

Retkipaikka.fi on Suomen suurin ja suosituin retkeilyyn ja seikkailuun keskittyvä Internet-sivusto, jossa julkaistaan erilaisia retkipaikkaesittelyjä, seikkailuraportteja ja muuta asiaankuuluvaa.

Retkipaikka: Uudet seikkailut on sivuston toinen kokoelma sivuston suosituimmista ja laadukkaimmista artikkeleista. Teos on hyödyllinen jokaiselle, joka on kiinnostunut kotimaan matkailusta.

Kirjalla on useita kirjoittajia ja sen on toimittanut Retkipaikka.fi:n toimittaja Jonna Saari.